Iranian Cultural Association in the Netherlands

info@iraniancultural.com

International Workers' Day

Doe mee met 1 mei 2011, Beursplein Amsterdam, 14-16 uur! Vorig jaar organiseerde het Steuncomité Sociale Strijd (toen nog met de naam Comité Steun de Schoonmakers) samen met vele andere organisaties een succesvolle ‘1 mei met de schoonmakers’ op het Beursplein in Amsterdam. Ook dit jaar willen we een dergelijke 1 mei manifestatie organiseren. De opzet zal vergelijkbaar zijn met die van vorige jaar. Het motto van de manifestatie is: Tegen bezuinigingen! Voor een sociaal beleid!

De mensen die de afgelopen periode strijd hebben gevoerd en die (naar verwachting) dat de komende tijd zullen doen staan centraal op deze manifestatie. Tot nu toe hebben al veel organisaties te kennen gegeven dat ze mee willen doen met de organisatie van deze manifestatie. We hopen dat uw organisatie dat ook wil doen. Van deelnemende organisaties verwachten wij dat ze zowel financieel als praktisch en organisatorisch een bijdrage leveren. De namen van de deelnemende organisaties worden op de achterkant van de flyer en op de website vermeld, zoals we dat ook bij andere activiteiten van het Steuncomité hebben gedaan.
 Financieel vragen we organisaties bij te dragen naar draagkracht. Dit geld is nodig om kosten zoals het podium, geluid en promotie te kunnen betalen. Voor grote organisaties vragen we een bijdrage van €200 en voor kleine organisaties €50. Voor organisaties die niet over financiële middelen beschikken kan in overleg tot een lager of zelfs een symbolisch bedrag worden besloten.

De bijdrage graag z.s.m. overmaken op rekening 5131797 tnv Steunkomitee Sociale strijd Amsterdam ovv ondersteuning 1 mei en zet daar duidelijk bij hoe de organisatie vermeld moet worden. Als organisaties een bijdrage overgemaakt hebben worden ze ook vermeld als deelnemende organisatie. Organisatorisch: het zou handig zijn als er een iemand het contact met het Steuncomité onderhoudt en op vergaderingen aanwezig kan zijn. De eerstkomende vergadering is op wo. 6 april, om 20:00 op het kantoor van DIDF, Ite Boeremastraat 1. Voor meer informatie over de vergadering of om uw aan- of afwezigheid aan te geven kunt u contact opnemen met Ewout van den Berg (ewoutvdberg@gmail.com / 06-15598694) Mobilisatie: door het verspreiden van 1 mei posters onder de achterban, het uitdelen van (eigen) flyers en door contact te leggen met bevriende organisaties.
 Bijdrage in natura: organisaties kunnen ook helpen met het bereiden van eten of met het culturele programma, bijvoorbeeld muziek en dans. Over de verdere invulling van deze verschillende bijdragen zullen we het dan hebben op de vergadering. Op 1 mei kunt u een stand (marktkraam) huren om uw organisatie onder de aandacht te brengen. We vragen hiervoor €50 voor een hele, en €25 voor een halve kraam. De kramen zijn ongeveer vier meter.
« Back to Gallery 60 Photos
1 - 60 of 60 Photos
Rss_feed